Danskt wienerbröd med vaniljkräm

Danskt wienerbröd med vaniljkräm

Klassiskt danskt wienerbröd med vaniljkräm.

Ingredienser

Vatten, VETEMJÖL, margarin (palm-raps- och kokosolja, vatten, emulgeringsmedel (vegetabiliskt E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), naturligt aromämne, vitamin A), vaniljkrämspulver 5% (socker, modifierad stärkelse, vasslepulver (MJÖLK), fettpulver (kokosfett, glukossirap, MJÖLKPROTEIN), SKUMMJÖLKSPULVER, stabiliseringsmedel (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljarom, salt, färgämne (E160a(iii)), naturlig arom), socker, pastöriserade ÄGG, HASSELNÖTTER, jäst, VETEGLUTEN, sockerglasyr (vatten, ytbehandlingsmedel (E953), socker, geleringsmedel (E406), surhetsreglerande medel (E330)), tapioka- och VETESTÄRKELSE, MANDELMASSA (MANDEL, socker, vatten), stabiliseringsmedel (E417), salt, VETEMALTMJÖL, naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (E300, alpha-amylase, xylanase, transglutaminase). Kan innehålla spår av sesamfrön, pekannötter och jordnötter.

Glasyr: socker, vatten, torkad glukossirap).

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 1563 kJ
Kcal 375 kcal
Fett 23 g
- varav mättat fett 9,2 g
Kolhydrater 36 g
- varav sockerarter 15 g
Fiber 1,4 g
Protein 5,2 g
Salt 0,26 g
Danskt wienerbröd med vaniljkräm