Wienerbröd med Hallon/Vaniljkräm

Wienerbröd med Hallon/Vaniljkräm

Dubbelfyllt wienerbröd med hallonsylt och len vaniljkräm.

Ingredienser

Vatten, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palmolja SG, rapsolja, kokosolja), socker, hallon (1,8%), äpple, ÄGG, modifierad stärkelse (E1414), jäst, vasslepulver (MJÖLK), VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E472e), tapiokastärkelse, salt, maltmjöl av VETE, förtjockningsmedel (E401, E440(i), E418), surhetsreglerande medel (E330, E333, E331(i), E263), stabiliseringsmedel (E401, E450(i), E516), färgämne (E170, E160a), naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (E300), MJÖLKPROTEIN, arom, konserveringsmedel (E202), enzym (xylanas, amylas), vitamin A. 

Glasyr: socker, vatten, glukossirap.

Kan innehålla spår av mandel och pekannötter

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 1335 kJ
Kcal 318 kcal
Fett 18 g
- varav mättat fett 75 g
Kolhydrater 35 g
- varav sockerarter 14 g
Fiber 12 g
Protein 44 g
Salt 26 g
Wienerbröd med Hallon/Vaniljkräm