Wienerbröd med vaniljkräm, mini
Ett klassiskt wienerbröd i miniformat med len vaniljkräm och glasyr. Förjäst.
Ingredienser
Ingredienser: DEG: VETEmjöl (tillsatt kalcium, järn, niacin, tiamin), margarin (palm- och rapsolja, vatten, emulgeringsmedel (vegetabilisk E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), naturlig aromsubstans, vitamin A, naturlig arom), vatten, pastöriserad ÄGGULA, socker, jäst, bakhjälpmedel (dextros, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), mjölbehandlingsmedel (E300, alfa-amylas, xylanas)), salt, VETEmaltmjöl. FYLLNING (vaniljkräm 28%; remons 7%): Vatten, vaniljkrämspulver 6% (socker, modifierad stärkelse, vasslepulver (MJÖLK), fettpulver (kokosfett, glukossirap, kaseinat (MJÖLK)), skumMJÖLKspulver, stabiliseringsmedel (E339(ii), E404, E450(iii)), naturlig vaniljarom, salt, färgämne (E160a(ii)), naturlig arom), socker, margarin (palm-, raps- och kokosolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (vegetabilisk E471), surhetsreglerande medel (E330), naturlig aromsubstans, naturlig arom, vitamin A), vatten, VETEmjöl, MANDELmjöl, naturlig arom. TOPPING: Sockertopping 2% (vatten, ytbehandlingsmedel (E953), socker, geleringsmedel (E406), surhetsreglerande medel (E330)). Kan innehålla spår av jordnötter, pekannötter och hasselnötter.
Näringsdeklaration per 100 g
Energi | 1558 kJ |
Kcal | 373 kcal |
Fett | 22 g |
- varav mättat fett | 9,2 g |
Kolhydrater | 38 g |
- varav sockerarter | 11 g |
Protein | 5,1 g |
Salt | 0,38 g |
