Trekornsrosen
Ett mörkare portionsbröd, bakat på rågmjöl med linfrön, solroskärnor och surdeg.
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, jäst/gjær, VÖRT/VØRT (av KORN/BYGG), solrosfrön, VETEGLUTEN, linfrön, torkad surdeg av RÅG, salt, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), VETESTÄRKELSE, emulgeringsmedel (E472e), arom, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.
Näringsdeklaration per 100 g
Energi | 1013 kJ |
Kcal | 240 kcal |
Fett | 4 g |
- varav mättat fett | 0,5 g |
Kolhydrater | 40 g |
- varav sockerarter | 0,2 g |
Fiber | 4 g |
Protein | 9 g |
Salt | 1 g |
