Morning_bun_liggande_grund
Artikelnummer: 219592

Morning Bun

70 g / styck

Bulle med croissantdeg, fylld med kanelfyllning och farinsocker, toppad med en blandning av kanel och farinsocker.

Innehåll

VETEMJÖL, margarin [vegetabilisk olja (palm, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E475, E322), surhetsreglerande medel (E330), arom, färgämne (E160a)], farinsocker, vatten, socker, surdeg av VETE [vatten, VETEMJÖL], jäst, ÄGG, kanel, MJÖLKPULVER, salt (jod), VETEGLUTEN, modifierad potatisstärkelse, emulgeringsmedel (E322, E472e), LAKTOS (MJÖLK), aromer, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer, VASSLEPULVER (MJÖLK), palmolja, glukossirap, kokosolja, förtjockningsmedel (E401), MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel (E450), färgämne (E160a). Kan innehålla spår av soja, mandel, hasselnötter, pekannötter, sesamfrön.

Allergener

Innehåller
  • Vete
  • Ägg
  • Mjölk
  • Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
  • Sojabönor
  • Mandel
  • Hasselnöt
  • Pekannöt
  • Sesamfrön
  • Nötter

Förvaring och hantering

Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Hanteras varsamt. Skyddas mot väta.

Ta ut snäckan ur frys och låt tina i 20 minuter i rumstemperatur. Lägg sedan snäckan i den bifogade pappformen och baka på 180°C i ca 16-18 minuter. Låt svalna, ta sen ur snäckan ur pappformen och vänd snäckan i strösocker.OBS! Baktider och temperatur är

Tillverkningsland Litauen
Tillverkare Litauen
GTIN 07315062195926

Näringsdeklaration

per 100 g
Energi, kcal 457 kcal
Energi, kJ 1911 kJ
Fett 24 g
- varav mättat fett 10 g
Kolhydrater 53 g
- varav sockerarter 22 g
Fiber 2.1 g
Protein 6.2 g
Salt 0.83 g
219592_MorningBun_OPV_MED
Passar till:
Sötsaker Mellanmål