Artikelnummer: 219592
Morning Bun
70 g / styck
Bulle med croissantdeg, fylld med kanelfyllning och farinsocker, toppad med en blandning av kanel och farinsocker.
Innehåll
VETEMJÖL, margarin [vegetabilisk olja (palm, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E475, E322), surhetsreglerande medel (E330), arom, färgämne (E160a)], farinsocker, vatten, socker, surdeg av VETE [vatten, VETEMJÖL], jäst, ÄGG, kanel, MJÖLKPULVER, salt (jod), VETEGLUTEN, modifierad potatisstärkelse, emulgeringsmedel (E322, E472e), LAKTOS (MJÖLK), aromer, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer, VASSLEPULVER (MJÖLK), palmolja, glukossirap, kokosolja, förtjockningsmedel (E401), MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel (E450), färgämne (E160a). Kan innehålla spår av soja, mandel, hasselnötter, pekannötter, sesamfrön.Allergener
Innehåller
- Vete
- Ägg
- Mjölk
- Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
- Sojabönor
- Mandel
- Hasselnöt
- Pekannöt
- Sesamfrön
- Nötter
Förvaring och hantering
Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. Hanteras varsamt. Skyddas mot väta.
Ta ut snäckan ur frys och låt tina i 20 minuter i rumstemperatur. Lägg sedan snäckan i den bifogade pappformen och baka på 180°C i ca 16-18 minuter. Låt svalna, ta sen ur snäckan ur pappformen och vänd snäckan i strösocker.OBS! Baktider och temperatur är
Tillverkningsland | Litauen |
---|---|
Tillverkare | Litauen |
GTIN | 07315062195926 |
Näringsdeklaration
per 100 g | |
---|---|
Energi, kcal | 457 kcal |
Energi, kJ | 1911 kJ |
Fett | 24 g |
- varav mättat fett | 10 g |
Kolhydrater | 53 g |
- varav sockerarter | 22 g |
Fiber | 2.1 g |
Protein | 6.2 g |
Salt | 0.83 g |
Passar till:
Sötsaker
Mellanmål