Artikelnummer: 226091
Vallmoruta
90 g / styck
Ljust portionsbröd med vallmofrön - en av våra populäraste smaker
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL, vallmofrön 4,4%, jäst, VETEGLUTEN, salt, rapsolja, RÅGMJÖL, malt av KORN, emulgeringsmedel (E472e), potatisstärkelse, socker, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, mandelAllergener
Innehåller
- Spannmål som innehåller gluten
- Råg
- Vete
Kan innehålla spår av
- Ägg
- Mjölk
- Mandel
- Nötter
Förvaring och hantering
Djupfryst. Förvaras vid -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining.
Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och grädda i 12-14 min. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn
| Tillverkningsland | Estland |
|---|---|
| Hållbarhet | 365 |
Näringsdeklaration
| per 100 g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 287 kcal |
| Energi, kJ | 1209 kJ |
| Fett | 4.7 g |
| - varav mättat fett | 0.7 g |
| Kolhydrater | 48 g |
| - varav sockerarter | 0.9 g |
| Fiber | 4.6 g |
| Protein | 11 g |
| Salt | 1.27 g |
| NutrientSodium | 508 mg |