Artikelnummer: 222716

Ciabatta tranbär

100 g / styck

Stenugnsbakad ciabatta bakad med rågsurdeg och tranbär. Toppad med havre, hirs och pumpakärnor.

Innehåll

VETEMJÖL, vatten, solrosfrön 5%, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], torkade tranbär 3,5%, socker, pumpafrön 2,5%, HAVREGRYN 2%, SESAMFRÖN, 1,5%, salt (jod), VETEGLUTEN, jäst, VETEFIBER, maltmjöl av VETE, acerolajuicekoncentrat, solrosolja. Kan innehålla spår av soja.

Allergener

Innehåller
  • Sesamfrön
  • Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
  • Sojabönor

Förvaring och hantering

Förvaras vid -18°C eller kallare

Tina bröden i rumstemperatur i ca 15-20 minuter, helst under plastöverdrag. Grädda bröden på 180°C i 7-9 minuter. OBS! Gräddningstid och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

Tillverkningsland Litauen
Tillverkare Lituen
Hållbarhet 549
GTIN 17315062227167

Näringsdeklaration

per 100 g
Energi, kcal 372 kcal
Energi, kJ 1571 kJ
Fett 7.5 g
- varav mättat fett 1.1 g
Kolhydrater 61 g
- varav sockerarter 1.6 g
Fiber 4.4 g
Protein 13 g
Salt 1.7 g
222716_Ciabatta_frukt_OPV_MED Nyhet
Stenugnsbakat Surdegsbakat_
Passar till:
Frukost Lunch Middag Mellanmål