Artikelnummer: 201146
Grovt Stenugnsbröd
520 g / styck
Rustikt stenugnsbakat bröd med fullkornsmjöl av vete och råg. Nyttiga och goda fröer i degen och som topping.
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av VETE 9,7%, surdeg av VETE [VETEMJÖL, vatten], fröblandning 6,5% [HAVRE, linfrön, bovete, hirs, solrosfrön, SESAMFRÖN], RÅGMJÖL 5,9%, salt, VETEGLUTEN, rostat mältat mjöl av KORN/BYGG, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), mältat VETEMJÖL. Dekor: fröblandning. Kan innehålla spår av mjölk, soja, mandel.Allergener
Innehåller
- Korn
- Havre
- Råg
- Sesamfrön
- Vete
Kan innehålla spår av
- Mandel
- Mjölk
- Sojabönor
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C. Tinad produkt bör ej omfrysas. Hanteras försiktigt.
Tina i 2-3 timmar i rumstemperatur. Baka i förvärmd ugn 220 ° C i 8-10 minuter.
| Tillverkningsland | Norge |
|---|---|
| Hållbarhet | 456 |
| GTIN | 07020712020731 |
Näringsdeklaration
| per 100 g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 237 kcal |
| Energi, kJ | 990 kJ |
| Fett | 2.8 g |
| - varav mättat fett | 0.4 g |
| Kolhydrater | 41 g |
| - varav sockerarter | 1.1 g |
| Fiber | 5.4 g |
| Protein | 8.9 g |
| Salt | 1.1 g |