Artikelnummer: 2150
Långfranska
440 g / styck
Klassisk franska med saftig och fyllig surdegssmak.
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, jäst/gjær, torkad surdeg av VETE, VETEGLUTEN, salt, malt av KORN/BYGG, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), emulgeringsmedel (E472e), arom, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.Allergener
Innehåller
- Korn
- Vete
- Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
- Mjölk
- Valnöt
- Nötter
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och baka i 23-26 minuter.
| Tillverkningsland | Estland |
|---|---|
| Hållbarhet | 365 |
| GTIN | 17391288215003 |
Näringsdeklaration
| per 100 g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 238 kcal |
| Energi, kJ | 1005 kJ |
| Fett | 2.5 g |
| - varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrater | 44 g |
| - varav sockerarter | 0.1 g |
| Fiber | 2.5 g |
| Protein | 8.5 g |
| Salt | 1.3 g |
| NutrientSodium | 520 mg |