Artikelnummer: 75148
Levainfralla, solros
80 g / styck
Förbakat rustikt portionsbröd bakat med rågsurdeg och solroskärnor.
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl av VETE 5,5%, surdeg av RÅG 5,5% (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), surdeg av VETE 5,5% (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300)), siktat RÅGMJÖL, solroskärnor (2%), maltextrakt av KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEGLUTEN, malt av RÅG, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk.Allergener
Innehåller
- Fröer (Seed)
- Korn
- Råg
- Vete
- Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
- Mjölk
Förvaring och hantering
Frysvara, förvaras vi -18°C eller kallare
Tina brödet. Ingångstemperatur ca 220 grader, avbakningstemperatur 190-210 grader i ca 3 min. Låt produkten svalna.
| Tillverkningsland | Sverige |
|---|---|
| Hållbarhet | 999 |
| GTIN | 07315060751483 |
Näringsdeklaration
| per 100 g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 240 kcal |
| Energi, kJ | 1020 kJ |
| Fett | 3.1 g |
| - varav mättat fett | 0.4 g |
| Kolhydrater | 44 g |
| - varav sockerarter | 1.5 g |
| Fiber | 3.5 g |
| Protein | 8 g |
| Salt | 1.5 g |
| NutrientSodium | 600 mg |