Artikelnummer: 218958
Morot- och solroslimpa
500 g / styck
En ny bageriklassiker bakad på vete- och rågmjöl och fullkornsmjöl av vete, rivna morötter, knapriga solrosfrön och linfrön.
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, morötter 10%, fullkornsmjöl av VETE, sirap, solrosfrön 4,4%, surdeg av RÅG [RÅGMJÖL, vatten], jäst, rapsolja, malt av RÅG, salt (jod), maltmjöl av VETE och KORN, linfrön, HAVREGRYN, SESAMFRÖN, VETEFIBER, acerolaextrakt. Kan innehålla spår av soja.Allergener
Innehåller
- Sesamfrön
- Havre
- Korn
- Råg
- Vete
- Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla spår av
- Sojabönor
Förvaring och hantering
Förvaras vid -18°C eller kallare.
Tina 50-60 min i rumstemperatur. Baka 10-12 min i 190-200°C. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.
| Tillverkningsland | Litauen |
|---|---|
| Hållbarhet | 549 |
| GTIN | 17315062189588 |
Näringsdeklaration
| per 100 g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 297 kcal |
| Energi, kJ | 1253 kJ |
| Fett | 5.4 g |
| - varav mättat fett | 0.6 g |
| Kolhydrater | 51 g |
| - varav sockerarter | 5.5 g |
| Fiber | 4.2 g |
| Protein | 9 g |
| Salt | 1.3 g |
| NutrientSodium | 640 mg |