Artikelnummer: 226085
Vallmofralla
90 g / styck
Vetefralla toppad med vallmofrön, deg
Innehåll
VETEMJÖL, vatten, vallmofrö 4,5%, salt, jäst, potatisstärkelse, VETEGLUTEN, antioxidationsmedel (E300), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E472e), enzym, maltmjöl (KORN).Allergener
Innehåller
- Korn
- Spannmål som innehåller gluten
- Vete
Kan innehålla spår av
- Innehåller inte deklarationsobligatoriska allergener
Förvaring och hantering
Tina över natten i kylrum (2-4°C) eller 60 min i rumstemperatur under plast. Jäs 50-60 min i jässkåp (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga per plåt som ska bakas. Sänk temperaturen till 180°C och grädda i 14-16 min. OBS! Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad produkt: ca 75 g.
| Hållbarhet | 210 |
|---|---|
| GTIN | 17315062260850 |
Näringsdeklaration
| per 100 g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 226 kcal |
| Energi, kJ | 947 kJ |
| Fett | 2.9 g |
| - varav mättat fett | 0.5 g |
| Kolhydrater | 41 g |
| - varav sockerarter | 0.9 g |
| Fiber | 2.8 g |
| Protein | 8.5 g |
| Salt | 1.3 g |