Lyxig brunchmacka på surdeg med pocherat ägg

Tillagningstid

30 minuter

Antal portioner

4 portioner

Om en macka skulle få symbolisera brunch, eller frunch, så skulle det vara den här. Tor är ett rustikt och fylligt surdegsbröd som balanserar upp sältan och krämigheten från laxen och ägget väl. Riv över lite pepparrot för den där sköna näshettan så har du en perfekt start på helgen!

Tillagningstid

30 minuter

Antal portioner

4 portioner

Om en macka skulle få symbolisera brunch, eller frunch, så skulle det vara den här. Tor är ett rustikt och fylligt surdegsbröd som balanserar upp sältan och krämigheten från laxen och ägget väl. Riv över lite pepparrot för den där sköna näshettan så har du en perfekt start på helgen!

Ingredienser

  • 4 st Tor
  • 4 pocherade ägg
  • 300 g kallrökt lax
  • Hollandaisesås
  • Citron
  • 2 krm salt
  • 1 dl pepparrot, riven
  • Smörgåskrasse

Gör såhär