Lyxig surdegsmacka med fläskkarré och asiatiska smaker

Tillagningstid

60 minuter

Antal portioner

4 portioner

En aromatiskt och smakrik surdegsandwich fullspäckad med asiatiska smaker. Påminner om den vietnamesiska baguettemackan Banh Mi som kom till när den franska kulturen flätades ihop med den vietnamesiska under tiden Vietnam tillhörde Frankrike. God både varm och kall.

Tillagningstid

60 minuter

Antal portioner

4 portioner

En aromatiskt och smakrik surdegsandwich fullspäckad med asiatiska smaker. Påminner om den vietnamesiska baguettemackan Banh Mi som kom till när den franska kulturen flätades ihop med den vietnamesiska under tiden Vietnam tillhörde Frankrike. God både varm och kall.

Ingredienser

  • 4 st Balder, 110 g
  • 300 g svensk fläskkarré, strimlad
  • 2 tsk srirachasås
  • 1 tsk soja
  • 3 msk hoisinsås
  • 1 msk matolja
  • 100 g rättika, finstrimlad
  • 1 dl koriander
  • 2 msk jalapeños, tunt skivade
  • 2 msk salladslök, finstrimlad

Gör såhär