Surdegsbaguette med chèvreost

Tillagningstid

20 minuter

Antal portioner

4 portioner

Frasigt rostade skivor av surdegsbaguette som toppas med en salt och syrlig kräm på chèvre och söta skivar av rödbeta. Toppade med pinjenötter och honung blir de ett underbart enkelt och gott tilltugg för fest eller vardag. Varma som kalla. Mums!

Tillagningstid

20 minuter

Antal portioner

4 portioner

Frasigt rostade skivor av surdegsbaguette som toppas med en salt och syrlig kräm på chèvre och söta skivar av rödbeta. Toppade med pinjenötter och honung blir de ett underbart enkelt och gott tilltugg för fest eller vardag. Varma som kalla. Mums!

Ingredienser

  • Surdegsbaguette
  • Rödbetor, kokta
  • Chèvreost
  • Turkisk yoghurt
  • Salt och svartpeppar
  • Honung
  • Pinjenötter
  • Timjan

Gör såhär